Siyah beyaz renkler uğurlu geldi

• 21.01.2018

Diyarbakır Süper Amatör liginde mücadele eden Silvan Belediyespor, Ergani Yıldızspor'u 5-3 mağlup etti.

Diyarbakır Süper Amatör liginde mücadele eden Silvan Belediyespor ilk yarıyı 2-1 galip tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısında Ergani Yıldızspor'u 5-3 mağlup ederek sahada farklı galip oldu.

Silvan şehir stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında 25. dakikada Furkan Cavdar,37.dakikada Muhammed Demirer, karşılaşmanın ikinci yarısında 67.dakikada Furkan Cavdar,75.dakikada Veysel Bingöl ve 85.dakikada Recep Bağci kaleye golleri attı.

Silvan Belediyespor rakibi Ergani Yıldızspor'u 5-3 mağlup ederek puanın 25'e yükselterek altıncı sıraya yerleşti.

Silvan Belediye spor kulüp başkanı İbrahim İçgil, " Yarım asra yakın siyah beyaz renkler taşıyan Silvan spor kendi renklerine döndü.Bizleri sahada yalnız bırakmayan Taraftarlarımıza da cani gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarımız da bizim için önemlidir.Tüm galibiyetlerimizi Silvan halkına armağan ediyoruz" dedi.