Silvan Kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz Adem Çelik'in Okul Ziyareti

• 17.09.2018

Silvan Kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz Adem Çelik, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Ziya Gökalp İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Kaymakam Çelik, burada yaptığı konuşmada, Eğitim, şüphesiz her dönemde bütün toplumların öncelikleri arasında yer almıştır. Günümüzde de büyük bir hızla değişen ve gelişen milletler, dünya birincisi olma yarışlarını, bütün bireyler için sağlanan kaliteli ve nitelikli bir eğitimle güçlendirip hızlandırdığını ifade etti.

Bu hedefi gerçekleştirmek için, eğitimde kalitenin yükseltilmesini, eğitim sisteminin küreselleşen dünyanın şartları ve toplumun beklentileri doğrultusunda çağdaş ölçütlere kavuşturulmasını, ezbercilikten uzak, insanı temel alan, bilginin üretilmesini ve kullanılmasını öğreten çağdaş eğitim politikaları ile araç ve yöntemlerinin benimsenmesini amaçlayan çalışmalar kararlılıkla sürdürülmekte olduğunu belirten Çelik, konuşmasını Şöyle konuştu:

Çelik, “Amacımız sadece bilgi aktarmak değil; bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanılabilen dinamik, özgüvenli bir nesil yetiştirebilmek olmalıdır.
 Bu duygu ve düşüncelerle, büyük emek isteyen, sabır ve özveri gerektiren eğitim yolculuğuna, hep beraber el ele vererek, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başarılı geçmesi temennisiyle, öğrencilerimiz ve aileleri ile tüm eğitim camiasının "İlköğretim Haftasını" kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Çelik'e, Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Milli Eğitim Şube müdürleri Seyithan Güzel, eşlik etti.Silvan Kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz Adem çelik, öğrencilere spor malzemesi yardımında bulundu.