Silvan Belediyespor :7 Hebun Alipınar : 1

• 13.12.2017

Diyarbakır Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Silvan Belediyespor, Kendi Saha ve seyircisi önünde oynadığı Diyarbakır Hebun Alipınar'ı 7-1 yendi.

Silvan Belediyespor ilk yarıda Enver'in 12 . 27.  dakikalarda iki gol atarken, Furkan 35. dakikada attığı gollerle takımını 3-0'lık galibiyete taşıdı.

Silvan Belediyespor ikinci yarıda konuk takım Hebun Alipınar'ı, karşısında maça hızlı başlayarak 57. dakikada yine takımın en çalışkanı Enver sahneye çıkarak takımını 4-0 öne geçirerek hattrick yaptı. Furkan 60. dakikada takımın 5. gollünü atarak takımın 5-0 öne geçirdi. 65. dakikada Hüseyin Atağ, takımı 6-0 yükseltirken, Takımın kaptanı Medet takımını 77. dakikada 7-0 öne geçiren gollü atarken, rakip takımın tek gollünü ise 80. dakikada Gafur attı.

Silvan Belediyespor Teknik Direktörü Faysal Sever, " Diyarbakır deplasmanında şampiyonluk mücadelesini veren Mezopotamya ve Diyarbakır Ailpaşa Spor'a iki hafta üst üste mağlup olduk.

Ancak futbolcularımın ağrı tempo karşısında zaman zaman zayıf kaldılar. Buda bizim deplasmanda mağlup ayrılmamıza neden olurken, önemli 6 puan kaybettik, ancak futbolda her şey mümkündür. Biz matematiksel hesaplarla bu ligi üst sıralarda tamamlayacağımıza inanıyoruz.

Bugün oynana futbol, gerçekten izlenmeye değerdi. Futbolcularım üst üste mağlup olduğumuz maçların stresinden uzak bir futbol anlayışını ortaya koydular. Buda başarıyı getirdi. rakibimiz karşısında 7-1'lik skorla galip gelmeyi başardık.

Tüm futbolcularımı kutuluyorum, bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.