Şehit Güvenlik Korucusu Kemal Kırık Son Yolculuğuna Uğurlandı

• 13.07.2018

Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ve Silvan Kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz  Adem Çelik, Şehit Güvenlik Korucusu Kemal Kırık’ın cenaze namazına katıldı.

Cenaze namazına sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, 8. Anajet Üs Komutanı Tuğgeneral Kadircan Kottaş, Silvan Jandarma Komando Alay Komutanı Albay Gönen Süslü, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Cumhuriyet Savcısı Burak Başdemir, İlimiz üst düzey yöneticileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İlçemiz Onbaşılar köyü Dorukardı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Dorukardı mezarlığına geçildi. Burada şehidimiz tekbirler ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Ardından sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, şehidimizin abisi Abdulselam Kırık’a  şanlı bayrağımızı ve Şehitlik Beratı’nı takdim etti. Daha sonra sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Kaymakamımız Adem Çelik ve beraberindekiler, Şehit Korucu Kemal Kırık’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Kaymakamımız Adem Çelik ve beraberindekiler şehidimizin yakınlarına ve aile büyüklerine başsağlığı dileklerini iletmesinin ardından taziye evinden ayrıldı.