Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'nun Eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu Hanımefendi, Öğrencilere Kışlık Giysi Dağıtım Programına Katıldı

• 27.11.2018

Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'nun Eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEMDER), ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi dağıtımı programına katıldı.

Kültür Merkezinde düzenlenen programa Sayın Ayşe Güzeloğlu'nun yanı sıra, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adem Çelik  ve Eşi Sayın Ayşe Çelik, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Gülbaran ve eşi Hasan Gülbaran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevin Gacal, kurum müdürleri, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan program, Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterisiyle devam etti. Programda TOGEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saadet Gülbaran ve Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz  Sayın Adem Çelik konuşma yaptılar. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adem Çelik, TOGEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saadet Gülbaran'a plaket takdim etti.

TOGEMDER tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, bot, kazak ve pantolondan oluşan hediye paketlerinin verilmesinin ardından program sona erdi.