Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adem Çelik, Türkiye Wushu Şampiyonasında Dereceye Giren Sporcularımızı Makamında Kabul Etti

• 20.02.2019

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz  Sayın Adem Çelik, 26 Ocak - 5 Şubat 2019 tarihlerinde Antalya ilinde düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonasında dereceye giren Silvan Halk Eğitim Müdürlüğü sporcularını ve Halk Eğitim Müdürlüğü antrenörü Nimet Kalkan'ı makamında kabul etti. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adem Çelik, turnuvada 6 altın madalya , 3 gümüş madalya, 2 bronz madalya kazanan  Silvan Halk Eğitim Müdürlüğü sporcularını ve antrenör Nimet Kalkanı tebrik ederek başarılarının devamını dileyerek hediyelerini takdim etti. Ayrıca sporcumuz Taner Kalkan, 22 Nisan - 2 Mayıs Rusya'nın Moskova kentinde düzenlenecek olan Avrupa  Wushu Şampiyonası 52 kg kategorisinde ülkemizi temsil edecektir.