İlçemizde Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

• 29.03.2019

Silvan Kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz Sayın Adem Çelik, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçiminin huzurlu bir ortamda geçmesi için ilçemizde alınacak tedbirlere ilişkin yapılan "Seçim Güvenliği Toplantısına" başkanlık etti.

Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Seçim Kurulu Başkanı Selda Akgül, Alay Komutanı Gönen Süslü, İlçe Jandarma Komutanı Savaş Kocahan, İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Kocatürk katıldı.

31 Mart’ta yapılacak seçimin Silvan’da huzur ve güven içerisinde tamamlanacağına inandığını belirten Kaymakamımız Sayın Adem Çelik, seçimlerin hiçbir olaya meydan verilmeden tamamlanması, seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili hem vatandaşlarımıza hem de amir ve memurlara büyük görev düştüğünü ifade etti.

Silvan Kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz Sayın Adem Çelik, ayrıca seçim sürecinde tüm kurumların gerekli tedbirleri almaları, eksikliklerin hızlı bir şekilde giderilmesi ve gerek vatandaşlarımızın gerekse kamu çalışanlarımızın her konuda bilinçlendirilmesi hususunda gerekli talimatları da verdi.