Atıklar ve Atık yönetimi eğitim semineri düzenlendi

Türkiye ve Avrupa Birliği arasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında Kamu Kurum personellerine yönelik Atıklar ve Atık yönetimi konusunda Belediyemiz toplantı salonunda eğitim semineri düzenlendi.

Belediye Başkanlığımızca yürütülen, Avrupa Birliği ve Merkezi Finans İhale Birimi tarafından finanse edilen Türkiye ve AB arasında Şehir Eşleştirme hibe programı kapsamında “Yenilenebilir Geri Dönüşüm Uygulamaları Projemizin” faaliyetleri arasında yer alan Kamu Kurum personellerine yönelik Atıklar ve Atık yönetimi eğitim semineri düzenlendi.

Proje Koordinatörü Mehmet EKEN’in proje tanıtım sunumundan sonra Çevre Yüksek Mühendisi Merve Hazal METİN Atıklar ve Atık Yönetimi konusunda Seminere katılan Kamu Kurum personellerine eğitim verdi.

2 saat süren eğitim programının sonunda soru-cevap bölümünün ardından Seminere sona erdi.