Cumhuriyetin 95. Kuruluş Yılı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

• 29.10.2018

Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz  Adem Çelik makamında tebrikleri kabul etti. Bayram tebriğine Cumhuriyet Savcısı Habip Gündüz, İlçe Jandarma Komutanı Savaş Kocahan, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Öztürk,  Garnizon Komutanı Kenan Alan, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Silvan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik tebrikleri kabul etmesinin ardından tören alanına geçti. Tören alanında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının hemen ardından tören başladı. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik konuşmasını yaparak tüm Silvanlıların Cumhuriyet Bayramını kutlamasının ardından öğrenciler günün anlam ve önemine dair şiirlerini okudu. Daha sonra öğrenciler dans, folklor ve wushu gösterisi düzenledi. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz   Adem Çelik, öğrencilere ödüllerini takdim etti . Tören geçisinin ardından tören sona erdi.