Belediyemizden öğrencilere spor malzemesi desteği

• 25.09.2018

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan  Belediyemizce  yürütülen proje kapsamında öğrencilere spor malzemesi desteği sunuldu.

Belediyemizce Okulumda Spor Yapıyorum Projesi kapsamında okullara yönelik desteklere devam ediliyor. Bu kapsamda sahaları yapılan, boyası yenilenen okullarda öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.

Silvan kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz Adem Çelik, Silvan merkez ve kırsal mahallelerde eğitime ciddi anlamda katkı sağladıklarını belirtti.

Çelik, "Göreve geldiğimiz günden bu yana merkez ve kırsal mahallelerde bulunan 20 okulumuzun okul sahalarının yapılması, boya, badana, istinat duvarı, yol çalışmaları yapıldı. 40 okulumuzda basketbol ve voleybol sahalarına çizgi çalışması gerçekleştirildi. 50 okulumuzda da voleybol, basketbol, masa tenisi branşlarına ait spor malzemesi yardımında bulunduk." diye konuştu.

Geleceği inşa edecek çocukların daha sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmesi için ellerinden gelen bütün imkanları seferber ettiklerini dile getiren Çelik, imkanlar ölçüsünde eğitim kurumlarına yardımlarının devam edeceğini aktardı.