Belediyemiz Öğrencileri Sinema ile buluşturdu

• 12.11.2017

Belediyemiz 110 çocuğu sinemayla buluşturdu.

Silvan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 100. Yıl ilk ve ortaokulunda okuyan 110 öğrenciyi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla sinemaya götürdü.

Silvan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim İçgil, "Çocuklar Sinema ile Buluşuyor" projesi kapsamında öğrencileri Diyarbakır'a sinemaya götürdüklerini belirterek, "Çocuklarımızın kültürel ve sosyal açıdan donanımlı yetişebilmeleri için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz." diye konuştu.

Öğrencilerden İrem Tekiner, sinemaya gitmelerini sağlayan ilçe kaymakamımıza ve Silvan belediyesine teşekkür etti.

Tülin Gazanfer ise ilk defa sinemaya gitme fırsatı bulduğu için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediyemize çok teşekkür ediyoruz." dedi.
Çocukların sinema keyfinden sonra ikramlar yapıldı