Belediye Yeni Araçlarla Gücüne Güç Kattı

• 12.06.2018

Diyarbakır’ın Silvan belediyesi  büyüyen ve gelişen şehrin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için 5 yeni araç aldı

Silvan belediyesi, ilçeye daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirmeye devam ediyor.

Hizmet kalitesini artırmayı ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı ilke edinen Silvan Belediyesi, araç filosuna eklediği 5 yeni araç ile standartlarını yükseltmeyi sürdürüyor. Araç filosuna son olarak 2 adet 4x2 pikap ve 3 adet minivan kamyonet alındı

Silvan Kaymakamımız ve Belediye başkan vekilimiz Adem Çelik, "Belediye başkan vekilliği görevini aldıktan sonra Silvan’a daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendirmeye devam ediyoruz. Silvan Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Almış olduğumuz yeni araçlar belediyemize ve Silvan halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Silvan belediyesi Fen işleri garajında Kesilen Kurbanın ardından yeni araçla görev yerlerine dağıtımı yapıldı