Belediye Personellerine "Mesleki bilgi edindirme eğitimi" verildi

• 07.08.2017

Silvan Belediyesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından Belediye personeline yönelik "Mesleki bilgi edindirme eğitimi" verildi Silvan Belediyesi ile Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından görevlendirilen eğitmen Şükrü Mutaf ve Bahadır Başkonuş belediye personellerine yönelik İnsan kaynakları yönetimi eğitimi, Kişisel gelişim eğitimi, Mesleki bilgi edindirme eğitimi, İş Akışı Eğitimi, İnsan ilişkileri eğitimi, Temel iletişim ve davranış kuralları eğitimi, Yerel Yönetim Mevzuatı Eğitimi ve Halkla ilişkiler Eğitimi konularında eğitim verdi.

Son derece yararlı bir eğitim programı gerçekleştirdiklerini söyleyen Eğitmen Bahadır Başkonuş, Tüm departmanlardan arkadaşlarımız geldiler. Eğitime katıldılar. Değerli görüşlerini esirgemediler. Paylaşımlarda bulunduk. Aynı zamanda eğitimlerin içinde birazcıkta eğlendik. Sadece teorik konular yoktu, uygulamalar üzerinde de çalışmalarda bulunduk. Eğlenceli oyunlarda vardı. Eğitimler çok verimli geçti, bu eğitimin organizasyonunda öncelikli olarak katkıda bulunan Belediye başkanı Adem Çelik’e teşekkür ediyorum” dedi.