Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adem Çelik ve Eşi Sayın Ayşe Çelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü Programına Katıldı

• 24.11.2018

Belediye Başkan Vekilimiz  Sayın Adem Çelik ve Eşi Sayın Ayşe Çelik, Kültür Merkezinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katıldı. Programa Alay Komutanı Vekili Nihat Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Mahmut Onur Tekli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Daha sonra Öğretmenler konulu sinevizyon gösterimi ile devam etti. Öğretmenlere yemin töreni yapılmasının ardından Müzik Öğretmenleri tarafından müzik dinletisi sunuldu. Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik'in şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etmesinin ardından program sona erdi.