Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adem Çelik, Öğrencilerin Karne Heyecanını Paylaştı

• 18.01.2019

İlçe merkezimiz ve köylerde, 25 bin 131 öğrenci karne aldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren okullara koşan öğrencilerin heyecanları gözlerinden okundu. Veliler, minik öğrencilere eşlik ederek karne heyecanlarına ortak oldu.

Profilo İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen karne törenine katılan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekimiz Adem Çelik, öğrencilere karnelerini dağıttı. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik, " İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde  140 okulda, 979 derslikte, 1334 öğretmenimizle 25 bin 131 öğrencinin 17 Eylül 2018 tarihinde başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. İlçemizde Okul öncesinde okullaşma oranı yüzde 60 iken, bu oran yüzde 98’ e çıkarıldı. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Öğrencilere tatilde dinlenip, kitap okuma tavsiyesinde bulunan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adem Çelik, öğrencilere imzaladığı kitapları hediye etti.