Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik'in Regaip Kandili Mesajı.

• 07.03.2019

Üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili'nin, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve yeri var. Üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaip Kandili'nde , Cenab-ı Hakk'a yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, kendimizi bulma ve bilmenin, nefsimizin yanıltıcı arzularından uzaklaşma imkanını yakalarız.

İnsanlarımızın, Yaradan'a daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu güzel günlerde başta ilçemiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua edelim.

Müslümanlara üç ayları müjdeleyen, rahmeti ve bereketi bol olan bu özel ve mübarek günlerin sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı artırmasını diliyorum. Bu düşüncelerle Silvan halkının ve tüm İslam aleminin mübarek Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle kutlar, Milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim.