Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik'in Ramazan Bayram Mesajı

• 14.06.2018

Silvan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, her türlü yüce duygunun gönüllerde filizlendiği bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşamaya başladığını bildirdi.

Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplumsal birlikteliğin en güzel örneklerinin sergilendiği, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, her türlü yüce duygunun gönüllerde filizlendiği bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz.Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu ve kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayram günleri, sevme sevindirme günleridir. Bu sevinci ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesiz vatandaşlarımızla, huzurevindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın birlik ve beraberlik duygularımızı artıracağına inanıyorum.Bu düşüncelerle Silvanlı hemşerilerimizin; Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu günlerin milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum."Dedi.