Belediye Başkan vekilimiz Adem Çelik,Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açılışına Katıldı

• 08.05.2018

Silvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan meslek edindirme kurslarında eğitim amaçlı yapılan el ürünleri sergilendi.

Belediye Başkan vekilimiz Adem Çelik, Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi açılışına katıldı. Açılışa İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Bülent Kayaalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Milli Eğitim Şube Müdürü Seyithan Güzel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Güzel, kurum yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkan vekilimiz Adem Çelik, "Halk Egitimi Merkezleri bireyin ekonomik, kişisel, kültürel ve sosyal gelişimini sağlarken, aynı zamanda toplumun kalkınmasını ve gelişmesini hedefleyen yetişkin eğitimi hizmetlerini verir. Silvan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde geçen yıl eylül ayından bugüne kadar 481 kurs açıldı. Bu kurslarımızda 5 bin 369 bayan, 2 bin 149 erkek eğitim gördü. Kursiyerlerimize yaşamlarında başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Sergi açılışından sonra Belediye Başkan vekilimiz Adem Çelik, kursiyerleri ziyaret etti.