Belediye Başkan vekilimiz Adem Çelik, Tekstil Atölyesini gezdi

• 28.06.2017

Atölye sahibi Ali Önür tarafından karşılanan Belediye başkan vekilimiz Adem Çelik, atölyenin kapasitesi, istihdam sayısı ve üretilen ürünlerin pazarlanmasıyla ilgili kısaca işletme sahibinden bilgi aldıktan sonra atölyeyi bir süre dolaşarak çalışanlarla bir süre sohbet etti ve yatırımlarından dolayı işletme sahibine teşekkür etti.

Atölye sahibi Önür ise, “Bölgemizin ve ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan işsizliğe karşı, kendi imkanlarımızla bir nebze olsun çözüm olabilmek, bölgemiz insanlarına iş kapısı açabilmek, insanların evine ekmek götürmesine katkı sağlamak, var olan kapasitemizi daha artırmak en büyük amacımız ve hedefimizdir. Şuan 165 kişi atölyede çalışıyor 2-3 ay içinde bu sayıyı 300 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz, Kapasite artıramaya bugünden itibaren başladık. Bölgemiz için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.