Belediye başkan vekilimiz Adem Çelik, Şehit Ailelerine Bayram Ziyaretinde Bulundu

• 17.06.2018

Belediye başkan vekilimiz Adem Çelik, beraberinde Jandarma Komando Alay Komutanı Albay Gönen Süslü ile geçen yıl şehit olan güvenlik korucusu Murat Bartev,

Cevat Bilgiç ve İhsan Gür'ün ailelelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Ziyaret sonrası şehit güvenlik korucularının mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Kaymakamımız Adem Çelik, buradaki ziyaretlerini tamamladıktan sonra; 3 yıl önce manava sebze almak için gittiği sırada PKK'lı teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaşamını yitiren Fırat Simpil'in ailesini ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

Belediye başkan vekilimiz Adem Çelik,, yaptığı konuşmada "Şehitlerin vatan uğruna canlarını feda ettiklerini, devletin Şehit Ailelerinin daima yanında olduğunu" söyledi.