Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik, Öğrencilerin Karne Heyecanını Paylaştı

• 08.06.2018

İlçe merkezimiz ve köylerde, 25 bin 108 öğrenci karne aldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren okullara koşan öğrencilerin heyecanları gözlerinden okundu. Veliler, minik öğrencilere eşlik ederek karne heyecanlarına ortak oldu.

Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Dicle Anaokulunda düzenlenen karne törenine katılan Kaymakamımız Adem Çelik, öğrencilere karnelerini dağıttı. Kaymakamımız Adem Çelik," İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde  150 okulda, bin 94 derslikte, bin 505 öğretmenimizle 25 bin 108 öğrencinin 18 Eylül 2017 tarihinde başlayan 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin sona geldi. Silvan’da Okul öncesinde okullaşma oranı yüzde 60 iken, bu oran yüzde 98’ e çıkarıldı. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi ve öğrencilere tatilde dinlenip kitap okuma tavsiyesinde bulundu.