Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik, "O Ses Silvan" Yarışma Programına Katıldı

• 11.05.2018

Silvan ilçesinde orta ve liselerarası, merkez ve köy okullarından 12 öğrencinin katılımıyla "O Ses Silvan" yarışması düzenlendi.

Özel Sevgi Koleji konferans salonunda düzenlenen yarışmaya, Silvan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik, Silvan Cumhuriyet Başsavcısı Burak Başdemir, Alay Komutanı Vekili Binbaşı Cüneyt Kaya Düzbastılar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, şube müdürleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

Silvan Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yarışmada, 12 öğrenciden 6 öğrenci dereceye girdi.

Yarışmada, Ziya Gökalp İmam Hatip Ortaokulundan Süheyl Yaman birinci, Karacalar Ortaokuldan Sait Nursi İşçi ikinci, Mehmet Adil Kepolu Ortaokulundan Esra Sizgin üçüncü, liselerde Silvan Anadolu Lisesinden Eylem Aran birinci, Malabadi Anadolu Lisesinden Ozan Öztekin ikinci, Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Ömer Çelik üçüncü oldu.

Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.