Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik’in Yeni Yıl mesajı

• 30.12.2017

Silvan Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik yeni yıl  nedeni ile bir mesaj yayınladı

İlçemiz ve Ülkemiz açısından Sevinç ve Hüzünleriyle 2017'yi geride bırakarak, yeni umutlarla 2018 yılını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Şüphesiz ki her yeni yıl yeni hedefleri ve beklentileri de beraberinde getirmektedir.
Bu bakımdan önümüzdeki yılların ümit ettiğimiz ve gelecek yılların daha müreffeh bir şekilde yaşanabilmesi için hepimize düşen görev ve sorumluluklar vardır.

Kültürümüzün en önemli unsurlarından olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları, bu gibi özel günlerde had safhaya ulaşmakta, toplumun tüm katmanları arasındaki bağı güçlendirirken bizlere de yarınlar için umut aşılamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ilçemize, ülkemize ve milletimize, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, bütün Silvanlı  hemşerilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlarım.