Belediye başkan vekilimiz Adem Çelik’in Ramazan ayı mesajı

• 15.05.2018

Silvan Kaymakamımız ve belediye başkan vekilimiz Adem Çelik, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşmanın perçinlendiği, on bir ayın sultanı olarak nitelendirilen Ramazan-ı Şerif ayına hep birlikte kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu mübarek ayda, manevi duygular doruk noktaya çıkmakta, buna bağlı olarak da dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağları kuvvetlenerek, birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenmektedir. Ramazan ayı gönüllerin birleştiği, yoksul vatandaşlarımızın hatırlandığı, paylaşmanın kardeşçe yapıldığı en hayırlı aylardandır.

Milli ve manevi değerlerine bağlı Türk insanının birlik ve beraberlik duygularıyla ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirerek refah ve saadet dolu bir geleceğe en kısa sürede ulaşması en büyük temennimdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve Silvan halkının Ramazan-ı Şerif'ini en içten dileklerimle tebrik ederken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ve akabinde Ramazan Bayramı'na da sağlık, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde erişmemiz dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.