Belediye Başkan Vekilimiz Adem Çelik, Birim Müdürleriyle Toplantı Gerçekleştirdi

• 14.07.2017

Belediye Başkan vekilimiz Adem Çelik, Belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gerçekleşen müdürler toplantısına birim müdürleri katılarak, Belediye Başkan vekili Çelik'e devam eden ve tamamlanmış hizmetler ve birim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Belediye birim müdürlerini tek tek dinleyerek tamamlanmış ve yapılması gereken çalışmalar hakkında talimat veren Belediye Başkan vekilimiz Adem Çelik; "Silvanımız ve vatandaşlarımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için Belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz" dedi.