Başkan Çelik’ten "Halk Günü" toplantısı

• 24.10.2017

Belediye Başkan vekilimiz Adem Çelik, düzenlenen halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi

Gerçekleştirilen toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Çelik, yaptığı konuşmada, vatandaşların sorunlarını dinlemek için her salı günü halk toplantısı düzenlediklerini söyledi.

Çelik, vatandaşların kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafe konulmayacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Kaymakamlık ve belediye makamı, vatandaşlarımızın müracaatına her zaman açık olmakla beraber, salı günleri yapılan halkla buluşma gününde vatandaşlarımızın şikayet, istek ve ihtiyaçlarının tespit edilmesi, sorunlarının dinlenmesi ve çözüm getirilmesine ilişkin konuların çözüme kavuşması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz."