Başkan Çelik, Halk ile Buluşmaya devam ediyor

• 13.02.2018

Silvan Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Adem Çelik, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda konuşan Çelik, vatandaşların sorunlarını dinledi. Silvan Kaymakamlığı toplantı salonunda vatandaşlarla buluşma dört saat sürdü.

Çelik, ilçenin genel sorunlarıyla ilgili vatandaşlarla istişarelerde bulunmak üzere, her hafta vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, belediye hizmetlerinde vatandaşların görüşüne önem verdiklerini söyledi.

Belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi veren Çelik, "Bu toplantılarda vatandaşların şikayet, istek ve ihtiyaçlarının tespit edilmesi, sorunlarının dinlenmesi ve çözüm getirilmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz." dedi.