18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Tören Düzenlendi.

• 18.03.2019

Tarihimizin en büyük mücadelelerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü, Silvan’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler Kaymakamlık Hizmet Binası bahçesinde bulunan Atatürk Büstü’ne çelenk sunulması ile başladı. Çelenk Sunma Törenine; Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adem Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Kocatürk, Alay Komutanı Gönen Süslü, İlçe Jandarma Komutanı Savaş Kocahan, Garnizon Komutanı V. Kenan Alan, kurum müdürleri, askeri erkan, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Çanakkale Zaferinin 104. yıl dönümü kapsamında Kaymakamlık Hizmet Binasında gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreninin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan anma programı için Kaymakamlık Kültür Merkezi Konferans Salonuna geçildi. Düzenlenen törenin ardından Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adem Çelik'in ev sahipliğinde Polis Evi salonunda Gaziler ve Şehit Ailelerinin onuruna yemek verildi.